Photos from Flickr

­

Προσεχή Σεμινάρια


Αγαπητοί Φίλοι,
Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προσεχές μας σεμινάρια αλλά και να βρίσκετε πληροφορίες για αυτά.

 


ΑθηνάΤεστ & Παρέμβαση ΑθηνάΤεστ Ιούνιος 2018

Με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενήσουμε στο νησί μας την επιστημονική ομάδα του Καθηγητή Ι.Ν. Παρασκευόπουλου για την εκπαίδευση του Σεμιναρίου “ΑθηνάΤεστ”.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουνίου 2018. Παράλληλα το ίδιο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί και η Παρέμβαση του ΑθηνάΤεστ. Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Περιγραφή ΑθηνάΤεστ:

Διαγνωστική μέθοδος που εντοπίζει με ακρίβεια τις δυσκολίες μάθησης. Απευθύνεται πρωτίστως σε παιδιά ηλικίας 5 έως 9 ετών αλλά χορηγείται και σε μεγαλύτερα παιδιά. Σταθμίστηκε στο Ψυχομετρικό εργαστήριο του Τομέα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1999 και αποτελεί το μόνο τεστ μαθησιακών δυσκολιών που είναι σταθμισμένο στην Ελλάδα.

Το Αθηνά Τεστ είναι ένα πολυθεματικό τεστ ενδοατομικής αξιολόγησης και δίνει μια αναλυτική εικόνα της παρούσας κατάστασης του παιδιού, σε καίριους τομείς της ανάπτυξης. Αποτελείται από μία σειρά επιμέρους διαγνωστικών δοκιμασιών, οι οποίες ολοκληρώνονται σε 3 συνεδρίες. Οι δοκιμασίες αυτές αξιολογούν ένα ευρύτατο φάσμα κινητικών αντιληπτικών, νοητικών και ψυχογλωσσικών διεργασιών. Οι δοκιμασίες αυτές ελέγχουν και αξιολογούν πλευρές της ανάπτυξης του παιδιού που θεωρούνται κρίσιμες για τη σχολική μάθηση και προσαρμογή.

Ο πιστοποιημένος σύμβουλος παρέχει γραπτή αναλυτική έκθεση των αποτελεσμάτων, μέσω της αξιολόγησης των οποίων μπορεί να εντοπιστούν συγκεκριμένες περιοχές που είναι ελλειμματικές και που χρήζουν ιδιαίτερης διδακτικοθεραπευτικής παρέμβασης.

Το Αθηνά Τεστ αποσκοπεί στην έγκαιρη διάγνωση και έχει κατασκευαστεί για να χρησιμοποιείται σε παιδιά που βρίσκονται στα πρώτα στάδια- χρόνια της φοίτησής τους στο σχολείο . Καλύπτει πρωτίστως παιδιά ηλικίας 5 έως και 9 ετών (δηλαδή Νηπιαγωγείου, Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού), αλλά μπορεί να χορηγηθεί και σε μεγαλύτερα παιδιά.
Το Αθηνά Τεστ είναι ένα ψυχοπαιδαγωγικό διαγνωστικό μέσο και όχι μία διαγνωστική δοκιμασία, δηλαδή δε διερευνά τα αίτια αλλά αξιολογεί τις μαθησιακές ιδιαιτερότητες τη συγκεκριμένη στιγμή. Μετά την αξιολόγηση και αφού κριθεί απαραίτητο, μπορεί να εφαρμοστεί εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης, προκειμένου να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν οι μαθησιακές δυσκολίες και να βοηθηθεί το παιδί στο σχολείο.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παίρνετε:

 1. Την Βεβαίωση Επάρκειας (υπογεγραμμένη από τον Καθηγητή Ι.Ν. Παρασκευόπουλο) που σας κατοχυρώνει στην επίσημη χρήση του ΑθηνάΤεστ και στην επίσημη επίκληση των αποτελεσμάτων
 2. Υποστηρικτικό υλικό για την ορθή χορήγηση και ερμηνεία του ΑθηνάΤεστ (θα το λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω e-mail, το αργότερο μέχρι και 2 μέρες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου)
 3. ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το εξεταστικό υλικό του ΑθηνάΤεστ (βαλιτσάκι).
Περιγραφή Παρέμβασης ΑθηνάΤεστ:
Το πρόγραμμα παρέμβασης στηρίζεται στις κλίμακες του Αθηνά Τεστ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην παρέμβαση σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες και να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες ασκήσεις και το υλικό για μια στοχευμένη κι αποτελεσματική παρέμβαση.

Κόστος συμμετοχής ΑθηνάΤεστ: 250 Ευρώ

Κόστος συμμετοχής Παρέμβασης ΑθηνάΤεστ: 300 Ευρώ

Διάρκεια ΑθηνάΤεστ:

 • 23/06/18: 09:00-13:00
 • 24/06/18: 09:00-13:00

Διάρκεια Παρέμβασης ΑθηνάΤεστ:

 • 23/06/18: 14:00-19:00
 • 24/06/18: 14:00-19:00

Τόπος διεξαγωγής:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Λεμεσό στο κέντρο Λογοθεραπείας & Ειδικών Θεραπειών ΠΑΙΔΟλόγιο

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παίρνουν:
1. Πιστοποιητικό Παρακολούθησης υπογεγραμμένο από την Διευθυνση του Κεντρου

Η καταβολή του ποσού γίνεται ως εξής: Προκαταβολή 50 €. Αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού 3 εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους επιλεχθέντες για οποιονδήποτε λόγο ακυρώσει ή διακόψει τη συμμετοχή του η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό στο λογαριασμό που ακολουθεί:

Τράπεζα: Τράπεζα Κύπρου

IBAN: CY16002001950000357022639647

BIC: BCYPCY2N

Μετά την κατάθεση σας καλέστε μας στο τηλέφωνο +35799016007 για να οριστικοποιηθεί η εγγραφή σας.

Το πόσο της προκαταβολής πρέπει να κατατεθεί στο λογαριασμό τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν τη μέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους επιλεχθέντες για οποιονδήποτε λόγο ακυρώσει ή διακόψει τη συμμετοχή του η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου απο υπαιτιότητα της Knowledge Seminar Production η προκαταβολή επιστρέφεται.

Ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο τρείς βδομάδες πριν από το σεμινάριο.


[/fusion_tabs]

Επαγγελματισμός

Everyone you will

Συνέπεια

Ever meet

Αξιοπιστεία

Knows Something

Καινοτομία

You dont

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς

 • Πλήρης Επαγγελματισμός
 • Εξειδικευμένα Σεμινάρια
 • Καταρτισμένοι Ομιλητές
 • Πιστοποιτικό Παρακολούθησης
 • Πλήρες εξοπλισμένες αίθουσες

Τι λένε οι πελάτες μας 

Έχω παρακολουθήσει το Βιωματικό Σεμινάριο Αναπνοές & Εφαρμογή στη Φώνηση και στην Ομιλία το οποίο βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και χρήσιμο.
Κωνσταντίνα, Λογοθεραπεύτρια
Το Προγραμα παρέμβασης του ΑθήναΤεστ το οποίο οργάνωση η Knowledge Seminar Production ήταν αρκετά εξυπηρετικό. Με βοήθησε να αποχτήσω ένα αρκετά ενδιαφέρον το οποίο θα με βοηθήσει πολύ στις θεραπείες μου.
 Το σεμινάριο Στοματοπροσωπική Μυολουτιρκική Θεραπεία το οποίο παρουσίασε ο κύριος Ψωμόπουλος ήταν αρκετά αναλυτικό και με βοήθησε να αναπτύξω αρκέρα τις γνώσεις μου σε αυτό το τομέα. 

Πληροφορίες

Αγαπητοί Φίλοι

Σε αυτή τη σελίδα θα παρουσιάζονται όλα τα προσεχές μας σεμινάρια αλλα και πληροφορίες για τα σεμινάρια.

Τρόπος Πληρωμής: Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό στο λογαριασμό που ακολουθεί:

Τράπεζα: Τράπεζα Κύπρου

IBAN: CY16002001950000357022639647

BIC: BCYPCY2N

Μετά την κατάθεση σας καλέστε μας στο τηλέφωνο +35799303023 για να οριστικοποιηθεί η εγγραφή σας.

Το πόσο πρέπει να κατατεθεί στο λογαριασμό τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν τη μέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Ακυρώσεις: Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από υπαιτιότητα της Knowledge Seminar Production η προκαταβολή επιστρέφεται αμέσως. Ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο τρείς βδομάδες πριν από το σεμινάριο.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.